korpe sa vocem

Korpe sa voćem

Obradujte vašu dragu osobu prelepom korpom punom svežeg i zdravog voća. Jedinstven aranžman u korpi sa elegantom mašnom i diskretnim ukrasima za svačiji ukus. Izrađujemo i poklon korpu sa voćem po želji. Možete birati između velikog izbora korpi, boje i oblika mašne kao i sastava samog voća. U korpi pored voća mogu se naći i slatkiši, vino, cveće, plišane igračke ili neki drugi pokloni.

Postanite i vi deo naših zadovoljnih kupaca

“Zdravo. Ovo je bio predivnih 10 nedelja, ne samo za moje kolege i mene, već i za sve naše posetioce, prijatelje, poslovne partnere, zahvaljujući vašoj velikodušnosti i fantastičnoj nedeljnoj isporuci vašeg neverovatnog cveća! Bila sam tako srećna što sam dobila sva priznanja mojih kolega! Još uvek imam dve vaze sa cvećem kod kuće sa vašim cvetnim aranžmanima, u punom cvatu i i dalje izgledaju tako sveže i svetlo! Hvala svima vama! Sledećeg puta ću definitivno izvrštiti kupovinu kod vas!”

Natalija (Head of promotional products deportment)

“Naručivao sam cveće za svoju devojku puno puta i ovo je prvi put da sam naleteo na vaš sajt i izvršio sam svoju porudžbinu i bio sam veoma zadovoljan kvalitetom cveća i izgledom. Mojoj devojci se svidelo cveće i ulepšalo joj dan. SIgurno ću opet naručiti kod vas. Sledeći put nadam se 101 ružu za specijalnu priliku ;-) Hvala još jednom.”

Sreten Pantić